Gender Prediction Gender
Disappointment
Forums
& Blogs
FAQ

Page 1 of 1 (6 items)
  Sort:

Greetings from Croatia :)

seven

Not Ranked
Girl

Croatia

Joined 02-02-2011

Posts 19

seven

Hello ladies! I am new here but I have been visiting the site a couple of months. I am a mother of a 20 month old boy and now I am 30 weeks pregnant and it looks like is another little boy on the way Baby Bear Boy. I tried to sway pink but it didn´t work so next time I will try harder. I hope it will be a next time... We will see what will my DH say about that subject Happy Wink. I desperatly want my baby girl Baby Girl.

Wishing you all that your dreams come true Pray!

Baby Boy 5/09

Baby Boy 3/11

hoping for baby Baby Girl in the future...

Zivic-bubac

Top 500 Contributor
Boy

Europe

Joined 06-17-2010

Posts 1,528

- IG Top Posters (1000)

Zivic-bubac

Dobro dosla! Happy Smile

Cestitamo 30 nedelja!!!! Happy Celebrate Sta da ti kazem, uvek sam se nadal da cu imati 3 decaka ili bar 2 decaka pa devojcicu, ali izgleda da ne ide kako je naruceno nego kako je namenjeno......

Heartbroken m/c 2001

Baby Girl  2003

Baby Girl  2007

Pray TTC Baby Boy

Loading Ticker...

seven

Not Ranked
Girl

Croatia

Joined 02-02-2011

Posts 19

seven

Zivic-bubac:

Dobro dosla! Happy Smile

Cestitamo 30 nedelja!!!! Happy Celebrate Sta da ti kazem, uvek sam se nadal da cu imati 3 decaka ili bar 2 decaka pa devojcicu, ali izgleda da ne ide kako je naruceno nego kako je namenjeno......

Hvala na dobrodošlici Kiss! Da, stvarno je tako. Nikad nisam mislila da ću imati dva dječaka, još uvijek se nadam da će druga bebica možda ipak na kraju biti curica Pray. Možda da promjenim muža Happy LMAO? Čini se da ovaj moj radi samo mušku djecu.

Nadam se da ćemo za koju godinu još jednom pokušati napraviti curicu iako samo se dogovorili da ćemo imati dvoje djece. 

Od srca ti želim jednog malog dječaka Love Ya!!

Baby Boy 5/09

Baby Boy 3/11

Zivic-bubac

Top 500 Contributor
Boy

Europe

Joined 06-17-2010

Posts 1,528

- IG Top Posters (1000)

Zivic-bubac

seven:
Veliko hvala na lepim zeljama! Heart

Moj muz ne zeli vise od 2 dece, smatra da  i ovih dvoje postojecih jedva finansijski podmirujemo sto je na zalost tacno. Danas mi je bila drugarica koja ceka 3. decaka, nadam se da nisam bila jako zelena od ljubomore Happy Giggle

Heartbroken m/c 2001

Baby Girl  2003

Baby Girl  2007

Pray TTC Baby Boy

Loading Ticker...

seven

Not Ranked
Girl

Croatia

Joined 02-02-2011

Posts 19

seven

Zivic-bubac:

seven:

Moj muz ne zeli vise od 2 dece, smatra da  i ovih dvoje postojecih jedva finansijski podmirujemo sto je na zalost tacno. Danas mi je bila drugarica koja ceka 3. decaka, nadam se da nisam bila jako zelena od ljubomore Happy Giggle

Točno znam kako se osjećaš. Moje dvije bliske prijateljice su nedavno obje rodile curice. Ne mogu, a da ne budem bar malo ljubomorna Happy Giggle. Još nisam ni rekla svom mužu da želim i treće dijete, on također misli da ih je dvoje sasvim dovoljno. Nadam se da će se predomisliti kad dečki malo porastu Happy Wink. Kamo sreće da nas oboje iznenadi treća trudnoća i da nam stigne jedna mala curica Heart.  

Baby Boy 5/09

Baby Boy 3/11

seven

Not Ranked
Girl

Croatia

Joined 02-02-2011

Posts 19

seven

Zivic-bubac:

seven:

Točno znam kako se osjećaš. Moje dvije bliske prijateljice su nedavno obje rodile curice. Ne mogu, a da ne budem bar malo ljubomorna Happy Giggle. Još nisam ni rekla svom mužu da želim i treće dijete, on također misli da ih je dvoje sasvim dovoljno. Nadam se da će se predomisliti kad dečki malo porastu Happy Wink. Kamo sreće da nas oboje iznenadi treća trudnoća i da nam stigne jedna mala curica Heart.

Baby Boy 5/09

Baby Boy 3/11

Page 1 of 1 (6 items)
Login     Register